Trouwfilm


Videoman nodig voor jullie bruiloft in 2018? Laat jullie trouwvideo filmen door Studio Bijlstra. Specialist in trouwfilms en kwaliteit voor een goede prijs.

 

Mijn naam is Cars Bijlstra. Negentien jaar jong en nu twee jaar ervaring in het maken van trouwvideo's. In deze twee jaar heb ik tien trouwerijen mogen vastleggen op beeld!

 

Een trouwvideo maken is voor mij iets heel bijzonders. Het is namelijk jullie grote dag wat ik vast mag leggen. Het is voor mij ook altijd een eer om dit te mogen doen.

 

Ik ben een trouwvideograaf die jullie dag zo goed mogelijk in beeld wil brengen, waarbij ikzelf zoveel mogelijk op de achtergrond blijf. Uiteindelijk maak ik een trouwvideo van rond de 12 minuten.(Afhankelijk van een aantal factoren.)

 

Meer weten over mij? Kijk dan hier.

Cars Bijlstra filmt trouwvideo

Bekijk de ervaringen met Studio Bijlstra op ThePerfectWedding.Trouwfilm fragment Arjan en Anita
Trouwfilm Arjan en Anita

Arjan & Anita

 

“Een jonge man met veel passie voor zijn werk en die goed luistert naar wat de wensen zijn! Dus zoek niet verder, want je hebt met Cars zeker de juiste videograaf die weinig vraagt voor een super resultaat!!”

 Wat kost een trouwvideo?

De prijs van een trouwfilm hangt af van verschillende factoren. Willen jullie bijvoorbeeld een video van de hele bruiloft, of alleen van een halve trouwdag? Ook zijn er een aantal extra videodiensten die ik voor jullie kan betekenen.

 

Een trouwvideo kun je bij mij al laten maken vanaf €847,-

 

Benieuwd naar meer prijzen? Vraag hier gratis een offerte aan.


Jeroen & Pascalle

 

“Nog heel vaak kunnen wij nagenieten van de mooiste dag van ons leven dankzij de prachtige film van Studio Bijlstra. We hebben echt ontzettend veel positieve reacties op deze film gekregen!!”Zijn jullie nieuwsgierig geworden naar mij? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis.

 

Kom in contact en vraag gratis een offerte aan.